dimecres, 19 de setembre del 2012

Cara i creu

En el Ple d´#Argentona cel.celebrat ahir, van succeir dos coses importants: La primera, es la transcendental moció que es va aprovar, que declara el nostre municipi com a territori #català lliure, cosa que fa poc temps era impensable, ja que amb els governants que hem tingut aquests últims anys, tan a l´Estat veí com a la Generalitat, es van encarregar d´anar apagant la flama catalana poc a poc, fent creure a tot-hom que érem petits i insignificants, fins al punt que qualsevol anhel #patriota era mal vist i qualsevol engruna que ens donaven era vista com un gran triomf per l´avenç #nacional. Ara en canvi, #tenimpresa i gràcies al canvi de rumb polític de la nostra #nació, la majoria, hem espolsat la memòria i recordem d´on venim i sabem molt be on volem anar. La fita es possible, jo soc jove i no he viscut grans moments del nostre país, però estic segur que el que estic sentint i vivint aquests últims dies, deu ser alguna cosa semblant a quan molts van escoltar a #PauCasals a la #ONU al 1971, o van sortir al carrer a la #Diada del 1976. Petits fets, mocions d´Ajuntaments, pas ferm i decidits del nostre govern, faran saber que som un gran poble i tots junts serem un gran País.

Ara bé, la segona qüestió, es que també vam assistir a la decepcionant reacció dels partits representants del país veí i no precisament dels seus regidors, que amb les seves "interessants i constructives" intervencions que ens tenen acostumats, ja sabem de quin peu calcen, sinó dels seus responsables de comunicació que en les xarxes, amprats a l´anonimat, van fent palès la seva falta de respecte a la #democràcia, a l´opinió i a la #llibertat d´una Vila a decidir el seu destí. 
Em sap greu pels seus simpatitzants i seguidors, que estan representats a les xarxes per personatges rancis de la #caverna, toscos de formes i pel que vaig llegint, bastant curts de mires.
Encara que, mirant-ho be, s´ha d´agrair que son la principal fàbrica d´independentistes  a Catalunya, gràcies!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada